Милко Милушев № 1 сред ловците,Абдула Абдула-Апо при рибарите

    Милко Милушев от дружина Кърджали-2 получи наградата на кмета на община Кърджали за най-добър ловец, а Абдула Аптула-Апо за най-добър риболовец за сезон 2016/2017 г.  Специалните плакети им бяха връчени лично от градоначалника инж. Хасан Азис на традиционната вечеринка.

    Милко Милушев е острелял няколко прасета през сезона, участвал е в битката с хищниците и е един от  най-активните ловци в ловно-стопанските мероприятия.

    Абдула Аптула-Апо е капитан на отбора на сдружението по спортен риболов, който участва в републиканското първенство, включен е в националния отбор.

    Освен плакети, кметът подари на Милко Милушев ловен костюм, а на Абдула Аптула-Апо рибарска пръчка. За отличния сезон всички дружини получиха от него по

    една петлитрова  бутилка с червено вино.

    Хасан Азис, който също е ловец,  поздрави колегите си за успешно приключилия ловен сезон и им благодари за грижите, които полагат за опазване на българската гора и дивеч.

    Ако за ловците ловният сезон е закрит, то за нас политическия сезон е открит. Преди година и половина имах възможността за пореден път да пробвам политическия си мерник и беше добър. Благодаря ви за подкрепата. Ако през 2015 г. ловът бе индивидуален, сега предстои групов. Независимо, че след месец и половина идва груповият лов, моето желание е да си остана тук в Кърджали, каза още в обръщението си кметът, имайки предвид предстоящите парламентарни избори.

    Снимки:Валери КОВАЧЕВ

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини