PEUGEOT 3008 с Голямата награда за най-добър интериор

Изображение 1 от 2

    Новият PEUGEOT 3008 спечели Голямата награда за най-добър интериор за 2016 г. на 32-рия Международен автомобилен фестивал. Жил Видал, директор Дизайн, PEUGEOT, получи трофея на церемония, проведена на 31 януари в Дома на инвалидите в Париж.

    Голямата награда за най-добър интериор на годината е седемнадесетата награда, спечелена от новия SUV PEUGEOT 3008. От лансирането му в средата на октомври 2016 г. повече от 60 000 клиенти в цял свят вече са се възхитили от дизайна на интериора му.

    Пътническият салон на новия SUV PEUGEOT 3008 е уникален и включва PEUGEOT i-Cockpit® от най-ново поколение. Той съдържа компактен волан и 12-инчово дигитално табло като стандартно оборудване. Под големия сензорен екран интуитивни бутони, подобни на клавиши на пиано, предоставят лесен достъп до основните функции за управление. Новият PEUGEOT i-Cockpit® е емблема на последните творения на Марката. С модерната си технология той задава нови стандарти в дизайна на мястото на водача.

    „Интериорният дизайн на новия SUV 3008 PEUGEOT постига баланс между технологиите на дигиталните дисплеи и естествения дъб или текстил. Дигиталното табло може да бъде персонализирано според потребностите на водача чрез конфигуриране на визията и графиката.“ Жил Видал, Директор Дизайн, PEUGEOT

    Всяка година Международният автомобилен фестивал награждава най-привлекателните автомобилни дизайнерски решения. Архитектът Жан-Мишел Уилмот оглавява експертно жури с представители от средите на автомобилите, модата, културата и дизайна.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини