Министър Бъчварова на среща с ръководството на ОДП. Обеща 21 нови патрулки за селата

Изображение 1 от 2

    21 автомобила и 84 000 лв. за ремонт на наличните коли ще получи Областната дирекция на МВР в рамките на тримесечната спецоперация за противодействие на битовата престъпност. Това съобщи министър Румяна Бъчварова по време на работна среща с ръководството на Дирекцията в Пловдив. Освен, че е операцията е осигурена финансово, ще бъдат назначени и 56 нови сътрудници по охраната. Вътрешният министър изрази и увереност, че ще бъдат отчетени много добри резултати.

    По време на разговорите бяха представени извършените анализи на криминогенната обстановка на територията на областната дирекция и отчетени предприетите мерки във връзка с провеждането на специализираната полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност.

    За последната една година от дирекция с много проблеми ОДМВР - Пловдив стана една от най-добрите дирекции в страната, обяви министър Бъчварова след срещата. По думите на директора на ГДНП главен комисар Христо Терзийски дирекцията е с едни от най-добрите показатели за разкрити престъпления през изминалата година.

    Източник: asenovgrad.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини