2Cellos с грандиозно шоу в Арена Армеец на 4 декември

2Cellos, най-успешното инструментално дуо на нашето време идва с грандиозен концерт у нас на 4 декември в зала Арена Армеец. 

Те са готови и с новия си албум Score, посветен на филмовата музика, който ще представят пред българските зрители в края на годината. Албумът ще излезе на пазара на 17 март.

Талантливите музиканти ще направят спектакъл в две части. В първата ще бъдат на сцената със струнен оркестър, заедно с който ще ни поведат на пътешествие из филми и сериали като Gladiator, Lord of the Rings, Game of Thrones, The Godfather и Titanic.

Във втората част компания на сцената ще им прави известен барабанист, заедно с който ще вдигнат Арена Армеец на крака, изпълнявайки всички хитове, с които 2 Cellos станаха толкова популярни у нас – Thunderstruck на AC/DC, Smooth Criminal на Michael Jackson и др.

Капацитетът на зала Арена Армеец ще бъде ограничен за това шоу, заради спецификата на продукцията. Всички категории ще предлагат запазено седящо място, а първите 300 билета от най-скъпите две категории, закупени от мрежата на EVENTIM, ще гарантират и запазено място на паркинга на Арена Армеец до 20 минути преди старта на концерта, който е с начален час 20:00 часа.

Продажбата на билети стартира на 20 януари на цени от 50 до 110 лева. От 17 януари ще е активна специална предварителна продажба на билети на сайта 2Cellos.com

Билети за концерта на  2CELLOS ще намерите в бензиностанции OMV, The mall, билетен център НДК, мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта

Последни новини