Поредни собственици на жилища с благодарност към Община Смолян и строителната фирма за професионалното и качествено саниране на блока им

Управителният съвет на Сдружението на собствениците /СС/ „Невястата 3, ул. „Евридика” 2 , вх. А, Б, В” в Смолян благодарят на кмета Николай Мелемов и на управителя на ДЗЗД „Път Хит” за успешното и професионално саниране на жилищата им. В него се казва: „ С настоящото писмо изказваме своята благодарност към екипа на община Смолян, ДЗЗД „Път Хит” и техните работници, във връзка с реализиране на проект по Националната програма за обновяване на българските домове. Екипът на ДЗЗД „Път Хит” изпълни професионално и качествено всички строителни дейности и мероприятия по проекта в срок. СС „Невястата 3 гр.Смолян, ул.”Евридика” 2, вх. А, Б, В пожелава на строителите успешно реализиране на бъдещи проекти, а на община Смолян още проекти, които да променят облика на града ни”, се казва още в благодарственото писмо.

То е подписано от председателя на Управителния съвет на СС „Невястата 3 , гр.Смолян, ул.Евридика” 2, вх. А, Б, В” Мариана Пойдовска.

Това е второ благодарствено писмо получено в община Смолян от доволни собственици на санираните им жилища. В началото на декември м.г. Управителният съвет на СС „Момина скала №4, бл.51 в Смолян също изказаха благодарност на кмета Мелемов за завършилото предсрочно саниране на блока им.   

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини