Колегите на Кари Фишър: Силата днес е тъмна

Малко след като беше обявено, че актрисата Кари Фишър е починала, много нейни колеги и приятели изразиха тъгата си в социалните мрежи. 

Марк Хамил, който изигра брата на принцеса Лея в "Междузвездни войни" - Люк Скайуокър, написа в Туитър: "Нямам думи, потресен съм".

"Много съм натъжен от новината за смъртта на Кари. Тя беше скъп приятел, когото силно почитах и от когото се възхищавах. Силата днес е тъмна!", написа Били Ди Уилямс, който играе Ландо Калрисиан. 

"Няма думи за тази загуба. Кари беше най-ярката светлина в стаята, в която влезеше. Много ще ми липсва", допълни Питър Мейхю, който играе ролята на Чубака. 

Кончината на Фишър коментира и известната телевизионна водеща Елън Дедженеръс. "Кари Фишър беше брилянтен писател, актьор и приятел. Тя беше толкова забавна, не мога да повярвам, че вече я няма", написа тя. 

"Сърцето ми е с Деби Рейнолдс заради смъртта на Кари, нейната талантлива дъщеря. Имаше прекалено много смърт тази година", пише Джоан Колинс. 

"Кари Фишър беше умна, забавна, талантлива, изненадваща и винаги беше адски забавно да си около нея. Ще липсва неизмеримо на "Family Guy", написа Сет Макфарлън, авторът на сериала, в който участие взе и Фишър, в ролята на Анджела. 

"Дълбоко съм натъжен от новината за смъртта на Кари Фишър. Ще ми липсват нашите закачки. Чудесен талант и светлина бяха изгасени", посочи актьорът Уилям Шатнър, известен с ролята си на Джеймс Кърк в сериала "Стар Трек". 

I'm deeply saddened to learn of the death of Carrie Fisher. I will miss our banterings. A wonderful talent & light has been extinguished.

Кари Фишър почина днес на 60-годишна възраст, след като преди дни получи сърдечен удар по време на полет от Лондон до Лос Анджелис и беше приета в болница.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта

Последни новини