Цялостен ъпгрейд за Кейт Уинслет

Нейното тяло претърпя много промени през годините, понякога за неин голям ужас - благодарение на компютърните технологии.
Но Кейт Уинслет твърди, че е постигнала най-съвършената фигура, благодарение на своя специален режим за упражнения. Информацията е от кafene.net.

Майка на две деца и в миналото девойка с тегло над 90 килограма, последната й фотосесия за модното списание Elle показва наистина завидната й фигура.

33-годишната звезда на филма "Титаник", която е омъжена за режисьора Сам Мендес, побесня, след като списание GQ публикува на корицата си през 2003 дигитално променени нейни фотографии, за да изглежда по-слаба.

След гова тя критикува остро стремежа на много актриси в Холивуд да изглеждат като скелети.

Актрисата отхвърли твърденията, че новият й външен вид се дължи на изтощителен режим, свързан с безкрайни упражнения и диети.

Вместо това, тя е отслабнала, благодарение на редовни сесии със системата за тренировки "Пилатес" у дома, които е започнала след раждането на второто си дете преди пет години.

Правя го, откакто родих Джо, казва тя. Продължавам да не вярвам на лудостта да бъдеш като скелет, но ям разумно и не се тъпча с шоколадови бисквити.

Не ходя във фитнес центрове, защото нямам време за това, но използвам "Пилатес", за да тренирам по 20 минути на ден у дома.

Тя се окачествява като "гласовита привърженичка на нормалните жени", въпреки че добавя: Трябва да призная, че ме интересува, какво мислят хората. Не искам хората да мислят, че съм претенциозна лъжкиня.

Последният филм на Уинслет "Революционен път" получи номинация за "Златен глобус".

Той е режисиран от съпруга й и в него тя играе заедно с Леонардо Ди Каприо - за пръв, след като двамата участваха в "Титаник" през 1997.

Цялото интервю с Кейт Уинслет ще бъде публикувано във февруарското издание на Elle, което излиза на 7 януари.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини