Курортите препълнени за 8 декември

Предстоящият студентски празник напълни курортите ни. Месец преди 8 декември резервациите валят, а на места легловата база е почти изчерпана.

Следите от пороя в Банско все още личат, но оказва се това няма да се отрази на предстоящия студентски празник. Нещо повече – напливът е голям, както и в останалите ни зимни курорти Пампорово и Боровец. Ръст на ранните записвания от студенти тази годна отчитат и във Великотърновско,съобщава Нова тв.

За да бъдат студентите поне толкова весели, колкото миналата година, курортите ни решиха да не вдигат цените за празника. В Благоевградско най-много се търсят механите и музиката на живо.

В Банско и тази година ще заложат на традиционната българска кухня и на старите цени. Те започват от 50-60 лева за двудневен пакет в къщите за гости до 200 лева в по-скъпите хотели. Цената включва и празнична вечеря. Студентите вече са определили бюджета си за тогава.

В Пампорово също се готвят за силен 8 декември с ниски цени. Двудневният пакет там струва около 120 лева. Тази година засилен интерес има и към къщите за гости в района. В Широка Лъка стаята за вечер струва 40 лева.

В Арбанаси места все още има. Цените там започват от 89 лева за ден с празнична вечеря и диджей парти.

Източник: http://www.dnes.bg

Коментари в сайта

Последни новини