Димитровградчани пожелаха успех на кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев

    Димитровградчани пожела успех на кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева и кандидата за вицепрезидент Пламен Манушев, които днес посетиха града. Те бяха придружавани от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, депутатите Евгения Ангелова и Делян Добрев, както и от евродепутата Ева Паунова.

    Обиколката на кандидат - президенската двойка започна с посещение в Градска библиотека "П.Пенев", където присъстваха на церемония по връчване на отличието "Читател на годината". Цецка Цачева връчи отличието "Читател на годината" на 83-годишния Георги Станков, който е заел през годината 263 книги.

    "Приемете наградата с цялото ми уважение, с благодарност за духовността, която носите, за любовта към книгата. Искам да видя българската нация така духовна и модерна", обърна се към наградения мъж Цецка Цачева.

    Гостите разгледаха обновения комплекс на музея и библиотеката след близо 10-месечен ремонт, както и археологическата изложба, експонирана в една от залите на музея. Цачева и Манушев присъстваха и на обучение на третокласници от СУ "Любен Каравелов", които се учеха да работят с финч роботи. Модерните съоръжения са предоставени на тукашната библиотека по проект и със съдействието на Американското посолство.

    Цачева бе изненадана приятно от 82-годишната баба Димитрина, която й поднесе домашно приготвена погача и рецептата за нея, както и букет цветя с пожелание за успех на изборите след седмица.

    Визитата на Цачева и Манушев продължи през през Бабин пазар, където се срещнаха с производители на земеделска продукция и търговци. 

    Платена публикация.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Още новини

    Последни новини