Гласуваме за Гришо за „Любим тенисист“ в анкетата на ATP

Името на Григор Димитров е сред номинациите в годишната анкета на „ATP World Tour Awards на Moеt & Chandon“ за Любим тенисист. Тя е в две части -за сингъл и двойка.

Хасковлията е в индивидуалната класацията с още 19 звезди.

Избърт за Любим тенисист е сред: Роберто Баутиста Агут, Томаш Бердих, Марин Чилич, Пабло Куевас, Новак Джокович, Роджър Федерер, Давид Гофен, Ник Кириос, Гаел Монфис, Анди Мъри, Иво Карлович, Рафаел Надал, Кей Нишикори, Люка Пуй, Милош Раонич, Доминик Тийм, Бърнард Томич, Жо-Вилфред Цонга и Стан Вавринка.

Анкетата ще е активна до 7 ноември. В нея може да гласувате тук.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Го
    голушко
    5 -5
    18:08, 18 окт 2016
    Абе какво мине не мине време го навирате тоя хасковски мърляч Той е хасковлия колкото аз съм кубинец
  • 2
    Те
    тенис
    7 -1
    21:15, 18 окт 2016
    На кой му дреме ушко, ти кубинец ли си, ****** ли си или друга боза.
    Но всички българи, като изключвам завистливите и хейтърски настроени лумпени, като тебе ги интересува Григор Димитров. Хасковлии трябва да се гордеят с това момче, защото България е нямала и едва ли ще има, по-добър тенисист от него.
  • 3
    Цъ
    цървулан
    0 -1
    12:23, 19 окт 2016
    А ти с какво се гордееш бе коведо като си затънал в ***** до коленете в смърдящото Хасково Григор може да се тордее с победите и с парите си не и с твоите грижи и с перчене Гледай и се гордей с твоите си постижения
    • Те
      тенис
      1 0
      09:40, 20 окт 2016
      Щом е "смърдящо" ти какво правиш в Хасково. Но съм сигурен, че където и да идеш винаги ще ти смърди. Забелязал, че на мързеливите и необразованите, винаги друг им е виновен, винаги нещо им "смърди", и винаги плюят града,държавата и целия свят.

Случаен виц

Последни новини