Сара Джесика Паркър няма да откаже продължение на "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър каза, че завръщането на "Сексът и градът" остава "възможност". Незабравимата Кари Брадшоу от хитовата телевизионна комедия и двата филма казва също, че тя и нейните колежки от серията не изключват завръщане в техните роли. 

"Не мисля, че някоя от нас ще каже "не", казва тя пред Press Association. "Не знам дали това ще бъде поредица или филм. Мисля, че въпросът остава отворен и дискусията ще продължи, докато не бъде решен. Мисля, че винаги има възможност, определено." Е, това се чува от поне 2 години насам.

Паркър играе заедно с Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън в телевизионния сериал "Сексът и градът" от 1998 г. до 2004 г. Четирите влязоха в ролите си и в едноименния филм от 2008 г., и в продължението през 2012.

Новото в случая не е свързано със "Сексът и градът". Паркър участва в нова телевизия комедия "Развод" с Томас Хейдън Чърч, в която двамата играят двойка, чийто брак се разпада. Паркър, която е женена за актьора Матю Бродерик от 19 години, казва, че познавала двойка с афери, които продължават "много, много години", но въпреки всичко това били "щастливо женени хора". "Тази афера е нещо като една алтернативна вселена, но тя не е наранила никого", казва тя. "Бях толкова любопитна, защото не мисля, че това е нещо рядко срещано". "Разводът" излиза на малкия екран в Америка на 11 октомври.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини