Направиха подобрения в Пасмантерията за 160 000 лева

    С почти нова сграда за пласмент се похвали Стойчо Шапатов – мажоритарен собственик на „Искра“ ООД.

    160 000 лв.от собствените приходи на пасмантерийната фирмата са използвани, за да подобрят условията на труд и отдих в нея.

    Работниците получиха стая за почивка на стойност 20 000 лв. Подменена е и горелка в газовата централа, с която се отопляват помещенията на стойност почти 40 000 лв.

    Най-голям разход е направен за цялостната подмяна на покрива и изграждането на модерна сграда за пласмент на продукцията.

    Това е ново помещение, в което ще ни е приятно да посрещаме клиентите. Направено е, така че товаренето на продукцията в камионите да не зависи от климатичните условия – с гордост сподели Шапатов.

    В отдел „Пласмент“ работи млад екип, с хора до 30 години. Такава е тенденцията в цялата фирма – да се назначават младежи.

    Изпълнителният директор инж. Марин Маринов разказа за предстоящите пред фирмата предизвикателства – кандидатстване за финансиран по европрограми за Безопасни условия на труд. През ноември се очаква решението по проект, който включва климатизация и отопление на производствените помещения, поставяне на пожароизвестителна инсталация, обновяване на кухненски бокс, получаване на сертификат за безопасни условия на труд и въвеждане на софтуер за управление на човешките ресурси.

    „Искра“ ООД продължава да работи по големите си поръчки от военни инситуции и световни фирми. Предстои да се яви на търг за изработването на отличителни знаци и украса на униформите на МВР.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Да
      да живей трудът
      3 -4
      18:52, 30 сеп 2016
      Грижата за хората - основна грижа на капиталиста.
    Последни новини