Майка излъга Гранична полиция с прост трик, за да избяга с 4-годишния си син

4-годишният син на Калоян Милев е напуснал страната с майка си, която с прост трик излъгала Гранична полиция. Това стана ясно от обясненията на директора на регионална дирекция „Гранична полиция – Аерогари” Милен Тенев пред Нова тв.

В началото на седмицата бащата обяви сина си за издирване, подозирайки, че е отвлечен от майката, въпреки нотариално заверената декларация, с която той изразява несъгласие детето му да напуска страната. Преди дни Калоян Милев обяви, че майката е с тежка форма на депресия.

От обясненията на Гранична полиция става ясно, че майката е напуснала страната със сина си с прост трик - на летище Варна представила на властите билет за полет до София. След като била пропусната, вместо към гейта за полета за София, тя се отправила към гейта с полет за Истанбул, за който имала билети. 

"И към момента продължава да тече проверка в „Гранична полиция” за конкретния случай. Към настоящия момент сме установили няколко неща по отношение движението на г-жа Милева и нейния син. Наистина на 2 септември те са направили опит да напуснат страната в посока Хонконг през Летище София, но поради непредставен официален документ, с който бащата дава съгласие за извеждане на детето, майката не е допусната до полет. На 5 септември тя е пътувала с вътрешен полет от София до Варна, като е имала закупен билет и в обратната посока", обясни Милен Тенев.

Той поясни, че жената е имала билет за полет Варна-Истанбул. 

„Попадайки в салона и изчаквайки своя полет, тя вместо да се отправи към изхода за полета за София се е отправила към този за Истанбул”, обясни още Тенев. По думите му жената е минала проверка с билета за София и така е избегнала граничния контрол. 

Напускането на жената с детето беше обявено от Калоян Милев. На страницата си във Фейсбук бащата написа, че официалната информация е, че детето е напуснало страната, въпреки забраната: 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини