Неспазен стоп качи автобус на тротоара между стълб и дървета

Изображение 1 от 3

    Пътнически автобус с 12 пътници беше принуден да се качи на тротоара пред дебърското читалището, след като за пореден път шофьор не спази знака „Стоп“ на кръстовището между цариградския път и улица „Княз Борис I“. Има пострадала жена, но тя е била в автомобила.

    Инцидентът става около 10.45. 58-годишен водач от Раднево е управлявал своя автомобил „Опел“, пътувайки от Дълбок извор. Той не спира на знака „Стоп“, отнема предимството и се блъска в автобус „Неоплан“, пътуващ по редовна линия от Харманли.

    В резултат на удара лекият автомобил се завърта, а 61-годишният шофьор на автобуса се качва на тротоара пред читалището, успявайки да го овладее и да се размине с дърветата, стълб, пилони и и пътните знаци, намиращи се в близост до кръстовището.

    Пострадалата в „Опела“ жена е откарана в първомайската болница за лечение. Направените проби за алкохол на двамата шофьори са отрицателни.

    Инцидентът е приключен по административен път.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      St
      Strelqi
      0 0
      20:50, 27 сеп 2016
      Остави знаците да погледне и пътищата че при следващия дъжд можем да се къпим там !
    • 2
      Ни
      Николай
      0 -1
      05:50, 28 сеп 2016
      Някой може ли да каже с каква скорост се е движел КАУНА за да се качи на тротоара? Ако беше разрешената за града сигурно щеше да бъде друго, но никой не спазва ограничението камо ли тези със кръста на номера-задрасканите
    Последни новини