Министърът-женкар гостува в Първомай


Не мислете, че един министерски пост е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти. Министерският пост е и обкръжение на върволица от приятели, роднини, близки и познати, които използват момента, за да се уредят по-богато и по-добре. Вратата не се затваря за просители на това или онова - сякаш цяла България се изсипва пред министерския кабинет. А какво се случва - ще видите ако посетите спектакъла на Русенския драматичен театър „Министърът – женкар“.

Сред имената на актьорите впечатление прави на това на Христо Гърбов. Ще му партнират Венцислав Петков, Иля Пепеланов, Косьо Станев, Любомир Кънев, Тихомир Благоев, Антония Чепарова, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Яна Стефанова-Хернани.

Режисьор на спектакъла е Пламен Панев.

"Министърът- женкар" всъщност е ново заглавие на познатата ни пиеса "Новото пристанище", писана от Ст.Л. Костов през 1931, която както повеето негови комедии има актуално звучене.

В Първомай «Министърът-женкар ще гостува на 5 октомври (сряда) от 19 часа на сцената на читалище «Св.св. Кирил и Методий». Билети ще се продават от организатора на спектакъла на цена 8 и 10 лв., а за уеници и пенсионери — 6 лв. 

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини