Кърджалийците Константин Митев и Николай Колев станаха републикански шампиони по плажен волейбол

Константин Митев и Николай Колев от Кърджали са тазгодишните републикански шампиони по плажен волейбол при мъжете, а при жените купата грабнаха Ася Динова и Ирена Мишонова.

Това сочи крайното класиране на завършилият вчера следобед Републиканският шампионат по плажен волейбол в комплекс „Арпезос“, Шампиони на България при мъжете отново са кърджалийската двойка Константин Митев и Николай Колев, които за трета поредна година играха на финал с другата кърджалийска двойка Делчо Раев и Кирил Хаджиев. В зрелищна битка те победиха с 2:0 гейма и заслужено спечелиха Купата на кмета и обявената премия от 1500 лева.

При жените битката беше много по-оспорвана. На финалния мач, след оспорван тайбрек с резултат 16:14, спечели двойката Ася Динова и Ирена Мишонова, които надиграха Росена Сланчева и Диана Малинова. Те също станаха носители на Купата на кмета.

Получи се хубав турнир, в който участваха силни състезатели, имаше много напрегнати битки и добра, зрелищна игра. Особено ме прави щастлив фактът, че кърджалийци отново показаха, че са най-добри,  каза Милко Багдасаров.

Турнирът се проведе при много добра организация, като за целта рганизаторите от Кърджали, в лицето на Милко Багдасаров като председател на Националната комисия по плажен волейбол, предоставиха отлични условия за провеждането му.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини