Целта на ДСБ е да си направят пиар на гърба на ГЕРБ

Целта на ДСБ е да си направят пиар на гърба на ГЕРБ. Това заяви заместник - председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева, която коментира пред БНТ думите на лидерите на ДСБ, че само военният и външният министър са гаранти за членството ни в Евросъюза и НАТО. Караянчева заяви, че подобни провокации ще има, защото предстоят президентски избори.

Целта им е да си направят пиар на гърба на ГЕРБ и правителството, защото една лъжа повторена хиляда пъти, рано или късно се превръща в истина. Само че тук няма абсолютно никаква истина. Ясно е, че това е план, който се стреми да вкара клин между правителството и да го дестабилизира, каза Караянчева в студиото на "Денят започва".

Радвам се, че министерството на отбраната се отзова на поканата и разсея впечатленията, които искаше да внуши Кънев. Митов също направи своето послание във Фейсбук и това се прие много добре от колегите, допълни още Караянчева.

"Гарант за нашата евроатлантическа ориентация е премиерът, правителството, парламентарните групи. Не може да даваме важност и тежест само на един или друг. Премиерът е човекът, който го познават всички евроатлантически партньори, кой познава Кънев и Атанасов?", попита зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Тя допълни още, че в момент, в който страната ни е в сериозна геополитическа обстановка и правителството трябва да бъде стабилно, всичко това не е добър сигнал за нашите партньори.

Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Jo
    John
    0 0
    10:29, 21 юли 2016
    дърти комунисти!
Последни новини