Руски "нощни вълци" пристигнаха в Бургас

Пристигнаха... С такъв възглас и многоточие на страницата си бургаския клуп Black Sea Hooligans MC обяви пристигането на руските мотористи „Нощни вълци” в Бургас.

Въпреки създаденото очакване за сериозна провокация, едва 5-6 от моторите, събрали се пред рокерското кафене в бургаския комплекс „Славейков”, са руски и пристигат от Русия. Сред тях обаче е Андрей Бобровский – президент на едно от отделенията на вълците, или както добиха популярност – на рокерите на Путин.

Пред кафенето се извършва водосвет, а членове на двата клуба са се събрали около български свещеник със запалени свещи в ръка.

Поддържаме Путин, той е нашият президент, но ние сме мотоциклетисти, имаме друг живот. Политиката си е политика, гледаме да стоим встрани от нея. Това заяви Андрей Бобровский, цитиран от 24 часа.

България е първата страна от т.нар. мотомарш "Славянски свят", който започна на 23 юни. Очаква се след малко рокерите заедно да засадят липа, след което ще потеглят към Шипка. 

Очаква се към марша на територията на България да се присъединят поне стотина участници. Няма провокации и хора, които се опитват да осуетят събитието. 

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ma
    MAAVI PARA
    5 -4
    13:16, 30 юни 2016
    дано да не могат да стигнат до шипка боклуците на путкин крадецът на КРИМ
    • Ис
      истината
      1 0
      19:38, 30 юни 2016
      Много лешови червеи има тук бе и ти си доказателството за това.Само не мога да разбера ако хамериканците бяха всели Крим кви щяха да са в твоят ограничен мозък.
  • 2
    На
    на баир лозе
    4 -1
    16:11, 30 юни 2016
    Сигурно карат мотори руско производство, иначе какви патриоти са.
  • 3
    14
    14/88
    4 -2
    16:27, 30 юни 2016
    Сука бляд... Слава украине
  • 4
    Ис
    истината
    1 0
    19:34, 30 юни 2016
    До шия сте в ***** за каква слава говориш?Или искате да потъните напълно та славата да ви е вечна?Смешник.
Последни новини