Сръбски готвач събра най-добрите рецепти с бели бъбреци в книга

Авторът Любомир Ерович твърди, че т. нар. бели бъбреци са богати на тестостерон и, че в родната му Сърбия и в Китай ги смятат за мощен афродизиак
Излезе книгата на сръбския готвач Любомир Ерович Cooking With Balls - първата колекция рецепти за приготвяне на тестиси в света, която включва кулинарните тайни на пицата с тестиси, тестиси на барбекю с пилешки дреболии и много други.

Ерович твърди, че т.нар. бели бъбреци са богати на тестостерон и, че в родната му Сърбия и в Китай ги смятат за мощен афродизиак.

В книгата са включени рецепти с тестиси на коне, щрауси, бикове, прасета и пуйки.

"Според мен най-вкусните са тези на биковете, конете и щраусите, въпреки че много хора предпочитат други. Всички тестиси стават за ядене - освен човешките, разбира се. За афродизиак най-добрите са тези на овните и конете", каза Ерович, цитиран от telegraph.co.uk.

45-годишният готвач организира и ежегоден шампионат по готвене на тестиси в Сърбия, който се провежда от 2004 г. насам. На него се събират майстори готвачи от Австралия, Босна и Херцеговина, Финландия, Гърция, Унгария, Норвегия и, естествено, Сърбия.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини