Кухненското оборудване става все по-забавно

Макар да не е обвит в кристали "Сваровски" подобно на други хладилници с марката Gorenje, най-новият член на охлаждащата група изстрелва компанията производител начело в конкурентната борба с "Made for iPod fridge".
Това е хладилникът, който има амбицията да завладее съвременната кухня, както iPod завладя света, пише engadget.
За целта Gorenje е подписала лицензионно споразумение с Apple за употреба на iPod технология в хладилниците си.
Oт пръв поглед създаден специално за ценителите на описаното от Gorenje "култово iPod усещане", хладилникът разполага с докинг станция.



Тя прави възможно зареждането на iPod, прослушването на музика и възпроизвеждането на аудио и видео посредством вградените в домакинската техника високоговорители, както и свързване с интернет, в случай че в кухнята има безжична връзка.
Gorenje не спира дотук. Фирмата разработва iGorenje уеб портал, който - както можете да се досетите, е предназначен за iPhone и iPod потребители.

Той не само дава обичайните съвети и допълнителна информация, но може да контролира домакинското електрооборудване, което е свързано с Wi-Fi.
От Gorenje отбелязват, че порталът е още в тестова версия.
Все още не са обявени цени или дата за пускане на новия модел.
Тъй като компанията Gorenje е предразположена да предлага скъпо домакинско електроборудване, бъдете сигурни, че иновационната техника няма да бъде евтина.
Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини