Таня и Георги са по-по-най в Дебър

     

    Деветите по ред „мини мис“ и „мини мистър“ в квартал Дебър са Таня Атанасова и Георги Ангелов. Те спечелиха традиционното състезание „Кой е по-по-най“, което се организира в навечерието на Великден и е под егидата на съпругата на кмета д-р Мария Павлова. Таня грабна титлата с изпълнение на великденското стихче „Молитва“, а Георги – с народна песен.

    Малките чаровници имаха и подгласници – Яница и Тодор. За пръв път в състезанието взеха участие и деца, които не са местни – един гост от Търговище и хлапе, дошло от Германия за великденските празници.

     

    Водеща тази година беше Нели Атанасова. Децата й довериха какви искат да станат. Оказа се, че желанията им са много разнопосочни и се появяват все повече неочаквани мечти – смелите избират да са пилот, ловец, за други е важно да станат майка или ученички, а едно от децата поиска просто да стане ... голямо.

    За това кой как се справя следеше жури в състав д-р Мария Павлова, Емилия Ангелова, Гергана Колева и Марияна Янчевска.

    Журито отново беше затруднено да излъчи по-по- най красивите, умни, знаещи и талантливи деца. Защото всички деца са красиви. Някои залагаха на облекло, други на талант, трети на чаровни усмивки.

    Организаторите благодариха на спонсорите на събитието: д-р Павлова, Емилия и Ангел Ангелови, Таня Георгиева, Гергана Колева и Николинка Гюрова.Те осигуриха за малчуганите лакомства и играчки.

    Теодора Кирякова

     

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини