Пожарникари от Пловдив ни призовават да помогнем на техен колега

Колегите на Тодор Топлев  от Регионалната дирекция на Пожарна безопасност и защита на населението - Пловдив се обръщат с апел към всеки, който иска и може да ги подкрепи в кампанията им по набиране на средства, необходими за операцията му.

Тодор е пожарникар повече от 25 години, а случаите, в които е помагал на непознати са стотици. Сега е време тази подкрепа да му се върне!

Дългогодишният началник смяна в Първа районна противопожарна служба Тодор Атанасов Топлев е с поставена диагноза левкемия от ноември месец, като за лечението му към момента са необходими 190 000 евро.  

Тошко Топлев е семеен, има две деца. Награждаван е многократно за работата си и е отличен спротист. Спасил е десетки животи.

"Искаме Тошко отново да идва на работа и да ни помага, казаха със сълзи на очи колегите му пожарникари".

"През всичките тези над 24-25 години в пожарната мъжът ми е минал през какво ли не, повечето естествено са свързани с човешкото нещастие и доброто, което им е строил. Никога не съм си представяла, че сега той ще има нужда от подкрепа", споделя съпругата на Тодор - Славка Топлева. 

В момента получава помощ от също така непознати хора, както мъжът ѝ е помагал през всичките тези години! Важното е да е навреме и с желание да се помогне, допълва силната жена.

Шефът на Първа районна служба Васил Димов, където Топлев е дежурен началник смяна, разказа още пред медиите, че се подготвя филм за работата на пожарникарите, където ще включат и случая на Тодор Топлев. Освен това момчетата планират да организират и благотворителни футболни срещи, за да помогнат на колегата си.

Можете да помогнете с sms на н номер 17 777 и текст DMS TOSHO..

Набирателни сметки:

  • Уникредит Булбанк - Пловдив - BIC:  UNCRBGSF 
  • IBAN:  BG80 UNCR 7000 1522 5171 29  - в лева
  • IBAN:  BG37 UNCR 7000 1522 5171 27 - в евро 
  • ТОДОР АТАНАСОВ ТОПЛЕВ
  • Както и чрез PayPal на акаунт:  fire1966@abv.bg .

parvomai.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини