Отново загуба за жените на ВК "Раковски", зала "Младост" отоплена

Изображение 1 от 14

    Жените на ВК "Раковски" загубиха първата си домакинска среща, играна тази вечер в зала "Младост". Те се изправиха срещу отбора на Казанлък в мач от Националната волейболна лига и паднаха с 0:3 (19:25, 24:26, 18:25)

    Във втория гейм момичетата на треньора Петър Ташев бяха на косъм от победата, като поведоха 24:22, но не им достигна смелост и опит да стигнат до края. Третият гейм се оказа решаващ за победата на гостите от Казанлък. 

    Много любители на волейбола дойдоха да подкрепят женския отбор на Димитровград тази вечер и въпреки загубата имаше аплодисменти за играта.Сред публиката бе и кметът Иво Димов.

    За пръв път от години Спортна зала "Младост" бе отоплена. В четирите й ъгъла бяха поставени колонни климатици, които създадоха нужните условия за провеждане на волейболния мач. В началото на месеца  кметът Димов обеща, че ще се погрижи за отоплението преди първата домакинска среща на женския отбор на "Раковски".

    Срещите на ВК "Раковски", които ще се играят в бъдеще в зала "Младост" могат да се наблюдават на живо в интернет от тук! Още снимки от срещата -вижте на Фейсбук страницата ни!

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини