10-те най-добри игри за мобилни телефони излезли през миналия месец

Объркани сте от App Store ? Мислите, че Google Play е твърде остарял ? При толкова много игри за мобилни телефони излизащи всеки месец, да откриета такава заслужаваща си свалянето може да е обезсърчаващо. Може да се допитате до класациите, но така ще пропуснете доста добри неща, ако не вникнете в дълбочина.

Представяме ви 10-те най-добри игри за мобилни телефони, появили се през октомври 2015:

Downwell

Не е ясно какво е мотивирало сладкия малък герой, до скочи в отворения кладенец, но сме щастливи, че той или тя го е направил/а. За щастие звездата на играта е оборудвана с оръжия на ботушите си, за да може да се справя с ужасните зверове, които живеят в кладенеца. А освен това намира и съкровища. ($2.99 | iOS)

Hex FRVR

Тетрис с шестоъгълници ? Това представлява тази поразително пристрастяваща игра. Играе се лесно, трябва само да влачите шестоъгълниците до дъската и да се съобразявате със формите. Hex FRVR е труден за овладяване. Едновременно предизвикателна и изискваща мислене, бързо се превръща в любима игра. (Безплатна | iOS, Android)

Chesh

Почитателите на класическия Archon със сигурност ще харесат този странен шах. Изглежда като нещо подобно на шах, но правилата се променят с всяка игра. Мислите си, че странната драконова заврънкулка се движи диагонално ? Не, сега се движи L-обарзно. Изтегляте 500 различни части, играта Chesh е отчасти учене, отчасти действие и отчасти липса на търпение да го направите отново. ($4.99 | iOS)

Dust: An Elysian Tail

На разработчика на Dust Дийн Додрил му е отнело 4 години да създаде великолепната подобна на Metroid платформа за приключенски игри. Отнело му е една за да я направи съвместима с iOS. Въпреки, че графиката не е толкова ярка, както на конзола, все пак е визуално поразителна и блести на всяко по-ново устройство. ($5.99 | iOS)

Minecraft: Story Mode

Telltale Games доказаха, че са майстори разказвачи, но Minecraft ? Сериозно ? Да, сериозно, Story Mode не е толкова зряла и напрегната като The Walking Dead или Tales from the Borderlands, но е добре написана, увлекателна и е задължителна за почитателите на Minecraft. Първите два епизода вече излязоха. ($4.99 на епизод | iOS, Android)

Brothers: A Tale of Two Sons

Dust не е единствената игра, която от конзола се прехвърля на мобилен телефон. Brothers бяха хит през 2013, отчасти благодарение на своите истории с емоционален заряд и умни главоблъсканици. Всичко това се е запазило. Така че ако сте я пропуснали на своя Xbox 360 сега, не правете същата грешка. ($4.99 | iOS)

Prune

Собствениците на iOS са добре запознати с подобната на Zen игра, но сега и потребителите на Android най-после могат да започнат да подкастрят свои собствени дигитални дървета. Удивителният арт стил на Prune е в унисон със страхотната игра, при която играчите по избор подрязват клони, за да позволят на дървото да расте през тесни коридори, да се пребори с вятъра и да достигне до топлия блясък на слънцето. ($3.99 | Android)

Please, Don’t Touch Anything

Заглавието е по-скоро предложение, защото докосването на неща е смисълът на тази откачена, смешна игра. Над 20 различни вида смърт очакват дръзналите да се заиграят с изобилието от мистериозни ръчки и бутони след като изрично са им казали да не пипат нищо. ($4.99 | iOS)

The Balloons

Виждали сме безкрайни бегачи, виждали сме неща, които падат безкрайно, но The Balloons може да първите неща които безкрайно се носят в пространството. Освено това е сладко, просто и забавно. Задачата е да направлявате балон на пътешествие, там където балоните отиват когато се носят в пространството. Вероятно Европа. (Безплатна | iOS, Android)

Super Sharp

Превърнете пръста си в двуостър инструмент за масово изрязване в тази брилянтна малка физична игра. Да определите къде точно да срежете блоковете е част от предизвикателството. С проста и ясна графика и умно вплетени главоблъсканици, Super Sharp е много пред повечето мобилни убийци на време. ($1.99 | iOS)

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини