Кандидатът за кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов: През 2017 г. от Смилян до Ксанти ще се стига за 40 минути

    Да реновира тротоарите по главната улица на селото, да изгради спортна площадка, да ремонтира покрива на читалището, да подмени водопровода на ул. „Св. Висарион Смоленски“. Тези основни ангажименти пое за следващия си мандат кандидатът за кмет на Смолян Николай Мелемов пред жителите на Смилян. В срещата с тях участва депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, кандидатите за съветници Славка Каменова, Бисер Руменов, Петя Пампорова, Мария Семерджиева, Милка Манева, Петър Мирчев, Борислав Георгиев, Елин Лилов, Катя Гаджева, Филип Топов, Димитър Николов, Марияна Сивкова. Мелемов представи и кандидата за кмет на селото от ГЕРБ Чавдар Червенков, който се закани да не му дава мира за решаването на всеки проблем в селото.

    Пред жителите на Смилян Мелемов разказа в какво състояние е заварил общината и какво е направено за финансовото й стабилизиране. Даде пример с няколко договора, които са били сключени в ущърб на общината и какви са последствията от тях. „Може би това ви звучи като оправдание, но всичко опира до пари. Въпреки многото трудности успяхме да асфалтираме една улица, ремонтирахме кметството, ремонтирахме тротоари, направихме детска площадка, ремонтирахме спортната площадка в училището, сменихме дограмата на детската градина. Сега се подават оферти за смяна на котела на детската градина. Най-неотложните дейности са свършени“, подчерта той. И посочи, че сега се рехабилитира пътят Смилян-Рудозем, а напролет от гръцка страна започват работа по пътя до границата с България. „През 2017 г. пунктът на „Елидже“ ще бъде отворен. Ние трябва да бъдем готови за този момент, защото отварянето на този пункт ще промени Смолян, Смилян и цялата община. Имаме много близки контакти с префекта на Източна Македония и Тракия Георгиос Павлидис. Той ще посети Смолян на 20 октомври и ще заяви публично, че този процес е вече необратим. Техният проект е за 48 млн. евро за 14 км. път с виадукти, тунели. И от тук до Ксанти ще стигате за 40 минути“, добави Мелемов. Обясни, че след като е стабилизирана общината, занапред в селата ще може да се свърши много повече работа.

    „Много е важно да изберем добрите стопани на нашите населени места, които със сърце ще работят, за да може градовете и селата, в които живеем, да станат по-приветливи, да доближат европейската ни представа за привлекателно място. Добрите стопани, които да привличат инвеститори, да има работа за младите хора, добра грижа за възрастните, за децата - всичко, което смятаме за нормален живот. Затова е важно да подходим с разума си активно, да участваме в тези избори и да гласуваме за тези, които са показали, че наистина могат да работят“, заяви пред жителите на Смилян д-р Даниела Дариткова. Тя им разказа, че с Мелемов са в екип от 2006 г. като част от основателите на партия ГЕРБ. „С идеята в политическия живот на страната да влезе партия, която да промени статуквото и да покаже, че има по-различен начин за управление. Смятам, че успяхме. Постигнахме това, което сме залагали - да покажем видими резултати, които могат да се използват от хората. Всичко това се вижда в България, вижда се и в Смолян“, каза д-р Дариткова. Тя прикани присъстващите да убедят много повече хора да гласуват и да подкрепят кандидата за кмет на Смолян, кандидата за кмет на Смилян и общинските съветници, защото с убедително мнозинство кметът ще реализира своята програма за следващия управленски мандат.

    „Гласувайте с разума си, не продавайте своето бъдеще!“, призова тя.

    Пресцентър ГЕРБ Смолян

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини