Извънземни предотвратили ядрена война на Земята

    Според Едгар Мичъл – шестия човек, стъпил на Луната – извънземни са дошли на Земята в началото на Студената война в опит да предотвратят ядрена война между САЩ и Съветския съюз.

    Едгар Мичъл е астронавт от НАСА, летял на Аполо 14 през 1971 година. Той смята, че извънземните са имали миротворчески намерения и са посетили доста ракетни бази в САЩ, включително и полигона Уайт Сандс в пустинята Ню Мексико, където през 1945 година е задействана първата ядрена бомба.

    „Уайт Сандс е полигон за атомни оръжия и затова извънземните се интересуваха от него“, казва бившият астронавт пред Mirror Online. „Искаха да знаят повече за боеспособността ни.“

    Мичъл добавя, че извънземните са искали да ни предпазят от предполагаема война и мирът е бил единствената им цел. Бившият астронавт казва също, че има и други държавни служители, които подкрепят твърденията му.

    „Говорил съм си с доста служители на ВВС, които работеха на тези силози през Студената война. Те ми казваха, че често са били посещавани от извънземни, които изкарвали ракетите им от строя. Други служители от тихоокеанското крайбрежие ми казваха, че ракетите им били поразявани от извънземни летателни апарати.“

    Според Мичъл, американското правителство е покривало такива случаи, защото се е страхувало, че извънземните технологии може да попаднат в ръцете на Съветския съюз.

    „Беше най-добре да излъжат и да скрият откритията. Поставиха етикет „над топ секретно“ и просто продължиха изследванията, като така спуснаха голяма завеса между правителството и обществеността“, добавя той.

    От НАСА отричат, като пускат изявление през 2008, в което пише:

    „НАСА не следи за НЛО. НАСА не е намесена по никакъв начин в прикриването на извънземен живот на тази, или на която и да било друга планета във вселената… Доктор Мичъл е велик американец, но не споделяме вижданията му по този въпрос.“

    През 2004 година Мичъл казва, че има много малка тайна група, която изучава извънземни тела и че тази група е спряла да уведомява президентите след Джон Кенеди. Бившият астронавт твърди също, че американците са се облагодетелствали и с технологии от извънземните. Това били „звукови инженерни тайни“.

    Източник: http://megavselena.com

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини