Най-опасните реплики от женската уста

„Бързам! 5 минути!“

Ако жена произнесе това, се приготви тези „5 минути“ да ги чакаш половин час. А ако на теб ти дадат само 5 минути, за да догледаш първото полувреме на мача преди да започнеш да „помагаш из вкъщи“, бъди сигурен – те ще бъдат точно 5 минути!

„Е, добре!“

Това е изразът, който жените обикновено използват, когато са прави, а ти трябва да замълчиш.

„Нищо не се е случило“

Кавги, които започват с „нищо не се е случило“, обикновено в крайна сметка приключват „прекрасно“.

„Добре, добре, продължавай“

Това е предизвикателство, а не предложение. Така че в никакъв случай не продължавайте!

Тежка въздишка

Това невербално заявление означава примерно следното: тя те мисли за пълен кретен и не разбира защо си губи времето, за да стои с теб тук и да спори.

„Всичко е наред“

„Всичко е наред“ означава, че тя взима тайм-аут, за да разберакога и как ще платиш за грешката си.

 „Благодаря“

Ако една жена ти каже „Благодаря“, не питай защо. Просто кажи „Няма защо“. Има обаче един тънък момент: ако вместо само „Благодаря!’, чуеш „Благодаря много!“ (с акцент върху „много“), си длъжен да усетиш тънкия сарказъм, който звучи в гласа ú. Тогава за нищо на света не отговаряй с „Няма защо“.

„Не се притеснявай, сама ще…“

Друго заплашително изказване, когато жената, която вече няколко пъти е поискала от мъжа да направи нещо (да изхвърли боклука, да събере разпилените из къщата чорапи, да закове пирон), открива, че той дори не е станал от мястото си и започва да прави всичко сама. По-късно в тази ситуация следва глупавият мъжки въпрос „Какво става? и става страшно…

„Както и да е“

Тази фраза обичайно означава, че жената е проумяла, че греши, но по силата на това, че „тя винаги е права“, не може да си го признае. Означава също, че спорът трябва да спре веднага.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини