Турски тираджия помете кола на Е-79 и избяга

Тежка катастрофа блокира изцяло трафика по главен път Е-79 край Враца. Турски тираджия помете лека кола и избяга. В колата е пътувало семейство с внучето си.
Инцидентът е станал около 12 ч. в отсечката на Е-79 между Враца и Монтана в района на село Бели Извор, съобщи местният сайт "Трибали".

Лек автомобил „Мерцедес“, в който пътувало възрастно семейство заедно с внучето им, бил блъснат от ТИР. След зверския удар шофьорът на тежката машина продължил по пътя си, без да се увери, че хората в колата са добре и без да изчака пристигането на органите на МВР. 

Малко по-късно шофьорът е спрян от полицията в района на монтанското село Трифоново. Мъжът е турски гражданин, уточниха от Областната дирекция на МВР във Враца. Той е закаран на мястото на произшествието, но отказва да коментира случилото се. 

При инцидента са пострадали възрастните хора, които пътували в мерцедеса. Те, заедно с детето, са транспортирани с две линейки в центъра за спешна медицинска помощ във Враца. Детето е добре, съобщиха от здравното заведение. Все още няма информация за състоянието на бабата и дядото. 

И в двете посоки са се образували километрични опашки от автомобили. Трафикът по натоварения международен път е бил изцяло блокиран.

7-годишно дете се бори за живот

7-годишно момченце се бори за живота си в плевенската болница, след като бе блъснато от лек автомобил, управляван от 42-годишен мъж от Варна, в района на тетевенското село Български извор, съобщи БНР. 

Детето е ударено от колата, когато пресичало пътя на прав участък. То е с черепно-мозъчна травма. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Срещу него е образувано досъдебно производство.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Gp
    gpl
    3 -7
    15:39, 18 май 2015
    Майките си барат п*****е и оставят децата си без н... Виж коментара
  • 2
    00
    0010
    7 -1
    18:24, 18 май 2015
    Читака дето е избягал от мястото на катастрофата задържаха ли го ?
    • 00
      0011
      1 0
      07:34, 19 май 2015
      аха и щели да го ебът в гъза
Последни новини