"Мъже в черно" може да има неочаквано продължение

През лятото на 2012-та година по световните киноекрани се завъртя струващата над 200 милиона долара трета част от комедийния сай-фай франчайз "Мъже в черно". 3D-лентата на Бари Зоненфелд натрупа приходи от 624 милиона долара и малко преди да се състои DVD и Blu-ray премиерата изпълнителния директор на Сони Пикчърс Дъг Белград заяви, че студиото има желание да продължи поредицата с още едно продължение.

Изпълнителят на главната роля Уил Смит заяви през 2013-та година, че би участвал и в "Мъже в черно 4", но ситуацията се промени коренно след избухването на миналогодишния скандал около изтеклите имейли на Сони Пикчърс.

Именно тези имейли разкриха, че началството на студиото всъщност не е доволно от бокс офис представянето на "Мъже в черно 3" и това бе изтъкнато като основната причина за колебанията на продуцентите относно четвъртата част.

По същото време се появи и неофициална информация за потенциален "филм-кръстоска" между света на "Мъже в черно" и този на хитовата комедийна поредица "Внедрени в час". Звездата от досегашните две части на "Внедрени в час" Джона Хил публично изяви желание да работи по този проект, но първоначално от Сони Пикчърс отказваха коментар по въпроса.

Едва сега (близо половин година след скандала с имейлите) студиото потвърди официално, че ще бъде заснета фантастична екшън-комедия, която ще постави двамата главни герои от "Внедрени в час" в света на "Мъже в черно". Джона Хил и Чанинг Тейтъм ще изиграят отново ролите на полицейските партньори Шмид и Дженко, но за момента не се знае дали редом до тях ще се появат звездите от "Мъже в черно" Уил Смит и Томи Лий Джоунс.

Проектът все още не разполага с режисьор и една от малкото потвърдени информации е, че подобно на предишните две части на "Внедрени в час" Джона Хил ще бъде както актьор, така и един от сценаристите.

Според наблюдатели, вече започналата подготвителна работа по филма-кръстоска е ясен показател, че от Сони Пикърс нямат намерение да правят нов отделен "Мъже в черно". Не на последно място стои и факта, че преди около една година Уил Смит намекна, че вече няма намерение да участва в продължения на свои филми.

Повече детайли за плановете на студиото относно проектa "Мъже в черно/Внедрени в час" се очаква да бъдат разкрити в следващите няколко месеца.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини