ЕВН хлопва кепенците на клиентския център

Два дни преди да закрият своя клиентски център, от ЕВН отговориха на запитването ни защо се налага това и какви промени ще настъпят.

Промяната засяга само административните дейности в трите района – Първомай, Пещера и Чирпан, без да има промяна в броя на екипите и техниката, нужна за цялостно обслужване – ни уверяват оттам и допълват - С това не само ще се запази бройката на аварийните екипи за клиентите в регионите, но ще се подобри тяхната координация и ефективност при реакция на аварии.

Промяната е в резултат на  постоянен отчет и анализ на клиентското обслужване и клиентските посещения. Тя е съобразена и с търсенето на баланс между запазване на ефективност, качество и бързина на реакция при аварии от една страна и рестриктивната финансова рамка, в която дружеството е поставено през последните години от Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР).

Анализът на дружеството показва, че през последните години се отчита намаляване на броя на личните клиентски посещения в Първомай. Няколко са причините, довели до намаления интерес от страна на клиентите – според Крум Косев от пресцентъра на ЕВН - от една страна, това е подобрената енергийна инфраструктура в общините. От друга, това е активното развитие на денонощните онлайн и телефонни канали за връзка на клиентите с  EVN България, които стават все по-предпочитани и използвани от тях.

EVN България напомня, че всеки клиент на дружеството има възможност да бъде обслужен във всеки един от 34-те EVN Офиса в цяла Югоизточна България, независимо от местоживеенето. По този начин клиентите имат възможност да избират мястото на клиентско обслужване като тенденцията през последните години е посещение в големи градове и административни центрове.

ЕVN България е на разположение на своите клиенти 24 часа в денонощието на три национални телефона: 0700 1 0007 – при липса на захранване, 0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки и 0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини