Откриха мъртва американка в колата й 5 години след смъртта й

Тялото на компютърна специалистка от Детройт е престояло в апартамента й повече от пет години, пише "Дейли мейл". Накрая вратата е била разбита заради натрупалите се неплатени сметки. Интересното е, че Пиа Фаренкорф е имала много живи роднини и приятели. Те обаче казали, че не се обезпокоили, тъй като тя си била затворена.

За последно младата жена е била проследена да изтегля 1 500 долара от сметката си през февруари 2009 г. И така минали повече от 5 години, тъй като ипотеката й била теглена автоматично. Накрая към края на 2013 г. парите в сметката й свършили. Така се стигнало до нахлуването в дома й, където било открито мумифицираното й тяло.

Била открита седнала на задната седалка на джипа си в гаража. Около нея имало куп неотворени писма, кутии от цигари и недоизпита бутилка вино. В самата къща също имало много празни бутилки алкохол. Първоначално полицаите предположили, че тя се е самоубила, като е оставила двигателя на джипа си да работи, но за тяхно учудване се оказало, че резервоарът е пълен. От друга страна тялото било толкова мумифицирано, че било невъзможно да му се направи токсикологична експертиза

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини