Джeки Чан и Крис Тъкър – отново заедно в четвъртата част на “Час пик”

Още преди да се състои световната премиера на “Час пик 3” студиото Уорнър Брос и продуцент-режисьора Брет Ратнър обявиха, че има вероятност комедийната поредица да бъде продължена с още един филм. След появата на третата част започнаха да се носят множество слухове за бъдещето на франчайза, но по една или друга причина в продължение на няколко години липсваше официален коментар по темата от страна на студиото.

Едва през 2012-та година продуцента на първия “Час пик” Артър Саркисиян разкри, че е започнала подготвителната работа по четвъртата част. Тогава не беше ясно точно кои членове на екипа ще се завърнат, но сега самия Брет Ратнър съобщи, че Джeки Чан и Крис Тъкър ще се превъплътят отново в ролите полицейските партньори Лий и Джеймс Картър.

Ето какво заяви Ратнър по време на подкаст-шоуто на Поли Шор “The Pauly Shore Show”:

“Все още не е оповестено официално, но мога да кажа, че получих финалното потвърждение за “Час пик 4”. Крис Тъкър ще участва, Джeки Чан ще участва и ще снимаме в Китай. Всички се радваме, че ще можем да направим филма.”

Ратнър допълни, че той отново ще седне на режисьорския стол, но не разкри кога точно ще започнат снимките.

Бюджетът за филма и рекламата на “Час пик 4” ще бъде отпуснат от Уорнър Брос, а очакванията са, че Брет Ратнър ще заснеме лентата преди да се насочи към проблемния и дълго разработван “Ченгето от Бевърли Хилс 4”.

Все още не се разкриват никакви детайли за сюжета на четвъртата част, но съдейки по казаното от Ратнър голяма част от действието на лентата ще се развива в Китай.

В най-добрия случай до няколко месеца ще бъде оповестена по-детайлна информация за снимачния екип и актьорския състав на “Час пик 4”.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини