Необработени снимки на Бионсе плъзнаха в интернет

След като преди дни се появиха нетуширани снимки на супермодела Синди Крофорд, днес интернет беше залят от подобни кадри на Бионсе.

Певицата лъсна в целия си блясък, както никога не сме я виждали преди. Кадрите са за кампанията на L`oreal, която тя засне през 2013 г., като лице на марката.

Никой не очаква R&B дивата да е перфектна, но на снимките лъсват дефектите по кожата й, а те не са никак малко. Бионсе е с тежък грим, който под силната светлина на прожекторите, прави вида й още по-ужасяващ.

Снимките бяха пуснати във фен сайта Beyoncéworld.com, но след като предизвикаха ожесточени спорове между почитателите на певицата, бяха премахнати.

"Под натиск бяхме принудени да премахнем снимките. Не искахме да създаваме някаква драма или да сме причина за война между феновете. Някои от коментарите тук бяха ужасни и не искаме да сме част от това. Пуснахме снимките, за да ви покажем, че нашата Кралица е естествено красива и е една обикновена жена", пишат от сайта.

Снимките са голям шок и за самата Бионсе, която е известна с това, че ретушира всяка своя фотография, включително и тези, които качва в социалните мрежи Туитър и Инстаграм.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини