Сериалът "Вангелия" се завъртя по еТV

Сериалът “Вангелия” се завъртя по еТV. Хитовата руска поредица се излъчва в събота и неделя от 19.30 часа.

Ролята на известната пророчица се изпълнява от пет актриси, тъй като лентата проследява нейния живот от шестгодишна възраст до смъртта й. В главната роля е Елена Яковлева, а Вангелия във всички възрасти говори с нейния глас. Използван е пластичен грим, за да се приближи образът максимално близо до прорицателката. В сериала присъстват исторически персонажи – Хитлер, Сталин и Елцин. Интригуваща за зрителя е мелодраматичната, детективска и мистична линия.

Сериалът “Вангелия” бе излъчен най-напред по Руската обществена телевизия. В Русия българската пророчица е изключително популярна и обичана. Сред всички зрители над 18 години там първа и втора серия са гледани от почти 5.5 милиона души. Наред с личните съдби на хората, Ванга предсказва и бъдещето на човечеството. През 1989 година тя видя и предупреди за терористичните атаки на кулите близнаци в Ню Йорк. “Страх, страх! Братя американци ще гинат, покосени от железни птици. Вълци ще завият и ще се лее невинна кръв”, са думи на Ванга. Пророчеството, че към 2018-а година се проектира добив на хелий-3 в Космоса е новина в наши дни. Но през 1960-а Ванга казва: "През 2018 г. влаковете ще полетят, задвижвани от слънцето. Добивът на нефт ще се прекрати и Земята ще почива".

20 години преди събитията Ванга предсказва преобразяването на света и международните отношения след падането на комунистическите режими, разпадането на СССР и обединението на Германия. "Ще настъпят големи промени в живота на хората. Те ще се променят до неузнаваемост. Новото време е белязано с много знамения, които ще започнат да се проявяват през 1990 година”, пророкува още Ванга.

Haskovo.net



Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини