Lenovo S90 - селфи смартфон с предна светкавица

Lenovo S90 разполага с две камери, като предната от тях е специализирана за Selfie снимки. Питате се защо ли? 

На първо място тя има цели 8 MP качествен еквивалент. Резолюция с която дори основните камери на доста смартфони не могат да се похвалят към днешна дата. Втората екстра, която успя да ни спечели е предната LED светкавица. 

Разглеждайки функциите на камерата отбелязваме проследяващият лица в кадъра фокус. 

Производно от него намираме още няколко екстри – жестове за спусък – с два пръста нагоре, мигане с очи, гласови команди като Snap и Cheese или обикновен таймер.

Освен светкавицата имате два ефекта за жълто и розово периферно осветяване. При видео разговор, предната камера предава в HD със 720p.

 Full HD качество на видео запис пък можете да постигнете с помощта на основната задно разположена камера на Lenovo S90. Тя е 13 MP с максимална резолюция 4128 x 3096 пиксела. Някои от настройките се дублират с тези на предната камера. Освен тях намираме баланс на бялото, избор на ISO, редица ефекти и филтри. 

Ако решите да снимате в слабо осветено помещение без светкавица, на помощ идва функцията HDR. Различни тестови снимки можете да намерите в нашата Facebook страница. Кликнете върху снимката и ще я посетите.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини