Джон Кенеди бил убит заради извънземни

Американският президент Джон Кенеди искал да види доказателства за съществуването на извънземните и така подписал сам смъртната си присъда

Убийството на един от най-харизматичните американски президенти Джон Кенеди на 22 ноември 1963 г. се смята за повратна точка в американската история – пише „Уикенд”. Смъртта на 35-ия президент на Щатите разтърсва не само Америка, но и света. Особено жесток е ударът по младото поколение американци, възприели Джон Кенеди за свой идол – отбелязва изданието. Покушението над държавния глава и до днес тъне в мистерия, а според една от интересните версии е, че мократа поръчка е дело на извънземните – отбелязва изданието.

„Някога ми се смееха, че извънземните стоят зад убийството на Джон Кенеди. През годините продължаваха да ме взимат на подбив, но аз намерих нови доказателства в подкрепа на своята версия. Сега защо никой не се смее? Твърде много са събитията, които доказват, че Лий Харви Осуалд е бил избран за изкупителна жертва и не той е убил държавния глава” – твърди с цялата си убеденост на този свят бившият американски военен Милтън Уилям Купър. Той наистина има привилегията да се нарича един от първите конспиратори, заподозрели извънземните в убийството на Кенеди по време на тържествената му обиколка по улиците на Далас. Почти веднага след екзекуцията спецагентите арестуват предполагаемият извършител Лий Харви Осуалд. Той обаче категорично отрича да е замесен в смъртта на президента. Задържаният така и няма възможността да се защити, тъй като самият той е убит два дни по-късно в полицейския участък на Далас от Джак Руби.

Ето каква е версията на бившия военен Купър. Според него Джон Кенеди разбрал за секретния проект на военните „Червена светлина”, в който те съвместно с извънземните работили върху нови за човечеството технологии. Държавният глава не е осведомен за тези разработки и е бил бесен, че няма достъп до тях. Той изисква цялата документация от секретните части на армията, ФБР и ЦРУ.

„Точно тези му постъпки по осветляването на истината по-късно ще му костват живота” – заявява приживе бившият разузнавач Купър. Според него Джон Кенеди може да си е подписал смъртната присъда с обявяването на смелия си план да разсекрети всички тайни документи за извънземните и да ги сподели с вражеския лагер отвъд Желязната завеса.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини