Анджелина Джоли и Брад Пит наели интернет охрана

Известната холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит редовно става обект на онлайн атаки. Освен това двамата искат да са добри родители и да осигуряват сигурна среда на децата си, включително и в мрежата.

Това обаче не е особено лесно. За тази цел Джоли и Пит са наели своеобразна интернет охрана, съобщава сп. People. Екипът има за основна задача да наблюдава съдържанието, което шестте деца на Джоли и Пит виждат в интернет и социалните мрежи. "Това е страшен нов свят", допълва актрисата.

Пред изданието Джоли казва, че не използва Facebook, Twitter, Instagram или други онлайн услуги. Тя се самоопределя като човек от "старата школа" и предпочита химикалката и обикновената тетрадка.

Същевременно Джоли и Пит не искат да ограничават децата от новите технологии. Двамата съзнават обаче, че интернет може да бъде и доста опасен да деца.

"Това е отвъд нещата, които разбираме. Дори не знаем за какво да гледаме", коментира Джоли. Дигиталният живот на семейството е поверен на екипа от интернет "охранители".

Той например управлява и официалния акаунт на Джоли в Twitter. Профилът е заключен, като не може да бъде следван от потребителите. Те трябва да го посещават редовно, за да могат да виждат новите публикации, а самите те са подбрани и написани от екипа.

Пред People Джоли споделя и радостта си, че по време на нейното детство технологиите не са били толкова популярни. "Забърках се в доста проблеми. Щяха да са много добре документирани", коментира зведата.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини