Задържаха съпрузи за убийството на дистрибутора

Разкрити и задържани са убийците на 35-годишния Кънчо Кънчев от Първомай.

На 14 декември след извършени действия по разследването – претърсване и изземване в домовете на 31-годишната Галина П. и 45 – годишния Огнян П. от Пловдив са открити веществени доказателства, включително и оръжието на убийството. Задържаните са съпрузи, които от известно врем не живеят заедно. Към тях са повдигнати обвинения за извършено престъпление - грабеж, придружен от тежка телесна повреда, от която е настъпила смърт. Възможно е в хода на разследването обвинението да бъде променено в убийство. На този етап било установено, че от лекия автомобил на Кънчев, който е бил дистрибутор липсвали над 6 хиляди лева, но точната сума предстои да бъде уточнена.

Сайтът kmeta.bg разкрива, че Галина е била близка с бившата съпруга на Кънчев. Това дава основание на криминалистите да подозират любовен триъгълник в кървавата драма.   

Двамата арестувани са задържани за 72 ч в старозагроския следствен арест с прокурорско постановление. От прокуратурата обявиха, че до сряда  ще поискат  постоянен арест за двамата заподозрени. 

Разследването по делото продължава, като предстои извършването на действия по разследването за установяване на обстоятелства по делото и разкриване на обективната истина – разпити на свидетели, изготвяне заключенията на назначените експертизи и назначаване на експертизи.

Трупът на дистрибутора на голяма търговска верига Кънчо Кънчев бе намерен захвърлен в крайпътна канавка на пътя Първомай – Чирпан, близо до старозагорското с. Плодовитово, миналия четвъртък. 

        Разследването по делото продължава, като предстои извършването на действия по разследването за установяване на обстоятелства по делото и разкриване на обективната истина – разпити на свидетели, изготвяне заключенията на назначените експертизи и назначаване на експертизи.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Лю
    любопитен
    0 -3
    15:08, 15 дек 2014

    Някой може ли да каже със сигурност кое е това момче Кънчо ?
  • 2
    Ne
    news
    3 -3
    15:13, 15 дек 2014
    Доколкото аз знам момчето е бивш военен от Кърджали. Бил е женен за Даниела (80 набор) дъщеря на пожарникаря Петър. Разведени са, имат дете. Имали са проблеми.
    • Зо
      зоро
      4 -7
      19:48, 15 дек 2014
      тои и ти имаш с твоята курва
  • 3
    52
    5268
    19 -5
    16:39, 15 дек 2014
    Ебати клюкарите!
  • 4
    Ба
    Бате Ганчо
    9 0
    21:06, 15 дек 2014
    Че кой човек няма проблеми?
    Да вземем да се изколим и изпозастреляме освен?
    Тук въпросът е какво ще туй нещо, че да отрепат човек за него.
    Явно е заради парите, не вярвам да е любовен триъгълник.
    То като цяло България е един голям любовен многоъгълник, но това е друга тема. Дано се разбере мотива поне! Жалко за човека!
  • 5
    00
    0000
    3 0
    12:10, 17 дек 2014
    Това че са имали семейни проблеми и са разведени съвсем не означава, че причината за инцидента е любовен триъгълник, според мен!При първоначалните данни за случилото се дори казаха, че парите които е носел в себе си не са били взети, а сега изведнъж парите ги нямало!?Но като знаем как работи съдебната ни система и органите на реда може би няма да има и наказание за виновните!
Последни новини