"Борислав" остава на върха

„Борислав“ остана на първо място в „А“ областна група и след 14 кръг на първенството. Мачът, в който първомайци надделяха над отбора на Царимир завърши 5:0. Освен със смазващо превъзходство, срещата ще се запомни със 7 греди, два отменени гола и дузина пропуснати положения. Два пъти във вратата на домакините се разписа Георги Якимов. Гюрсел Вели и Теодор Нейков отбелязаха дежурните си попадения. Към голмайсторите се присъедини и Йордан Вранчев.

С равен брой точки с „Борислав“ - 31, е отборът на „Спортист“ - Голям чардак. А следващите ги два - „Сокол“ - Марково и „Вихър“ - Строево изостават с 5 точки.

За да остане на върха по време на зимната пауза и да влезе като водач в пролетния дял, „Борислав“ се нуждае от задължителна победа над осмия в класирането - „Момино“. Последният мач за сезона на бориславци е на 29 ноември, от 14.30 на градския стадион.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Он
    Онзи
    0 -8
    12:37, 25 ное 2014
    Теди, според мен си объркала мястото на кавичките,... Виж коментара
  • 2
    Др
    друг онзи
    6 0
    14:08, 25 ное 2014
    Евала момчета , машала :)
    Айде и догодина по канал 3 директно от Parvomay Arena :)
    А от утре по вестниците първи :)
  • 3
    Он
    Онзи
    1 -5
    20:10, 25 ное 2014
    БРАВО бихте 2-3 пловдивски села от категорията на... Виж коментара
    • Фе
      фен
      5 0
      20:43, 25 ное 2014
      Пич стига бе как може да казваш такива неща. Все пак сме в А окръжна , реалностите са такива , отбора е отражение на общината и управлението. Важното е че сме лидери и догодина във В група, където са по-сериозните отбори и по-интересните мачове. Трябва да подкрепяме момчетата , те си дават здравето за честта на отбора без да получат нищо в замяна. Нищо не им даваш така че нищо не можеш да изискваш, дали ще пият в Сателита си е тяхна работа.
    • Dr
      drug fen
      4 0
      23:47, 25 ное 2014
      Abe pi4 ti lud li si be.ne prosto nisto ne razbirash ot futbol.tezi mom4eta pone se opitvat da da si varshat rabotata bez pari za razlika ot tezi koito za pari nikakva ne q varshat.bravo na momi4etata I dano dogodina po tova vreme da se pozdravqvame za parvo mqsto v gornata grupa.
  • 4
    Фе
    фен
    3 0
    17:07, 26 ное 2014
    Влезем ли във В група трябва и феновете да вдигнем нивото - демек създаване на фен клуб и агитка :)) Трябва да има по-сериозна подкрепа
Последни новини