Делян Добрев се срещна с представители на фирми в Харманли

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев се срещна с представители на фирми в Харманли. той посети „Бамзи“ООД и “Слънчева Тракия“ ООД. На срещите присъстваха още кандидатите за депутати от ГЕРБ Стефка Здравкова, д-р Ангел Кунчев, Иван Димитров, Христо Братанов.

Делян Добрев припомни, че през миналия управленски мандат на ГЕРБ нямаше изгубено нито едно евро по оперативни програми .Средствата по тези програми бяха договорени на над 90 %, за съжаление последната година и половина бяха спрени три от тези програми и България загуби стотици милиони лева. Нещо повече, новият програмен период, който трябваше да стартира на първи януари 2014 година, се отложи с най-малко една година.

„Трябва да върнем доверието на Европа към България. При ГЕРБ външните инвестиции бяха приблизително два милиарда евро на година докато сега са спаднали на 400-500 милиона .  

Инвестициите в реалната икономика са единственият начин за създаване на работни места и увеличаване на доходите на хората”.

„Искаме да инвестираме, но е нужна стабилност, за да сме сигурни в инвестициите си“, каза директорът на „Слънчева Тракия“ Димитър Димитров. „В момента бизнесът е много предпазлив. Трябва да се стимулират българските производители, да бъдат поощрявани, за да се разширяват. Ние сме тези, които създаваме трайни работни места и даваме хляб на хората“, допълни той.

Делян Добрев пожела на колективите на двете фирми личен и професионален успех, както и да гласуват с мисъл за бъдещето.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини