Ангел Ангелов – номер 6 в листата на ПП ГЕРБ Пловдив област: Ако бъда избран ще бъда гласа на община Първомай в парламента

ВИЗИТКА

Роден на : 29.07.1980 г. в Първомай.

Учил в СОУ “Асен Златаров“ в Първомай, завършил Спортното училище на ЦСКА в София, магистър от НСА “Васил Левски“ „Спорт за високи постижения“, бивш национален състезател по борба, международен съдия по борба I категория, защитил магистратура и по „Бизнес администрация“, изпълнявал длъжността : Зам.- кмет на район „Северен“, Главен секретар на Областна администрация – Пловдив, по настоящем Административен секретар на ПП ГЕРБ Пловдив област.

Господин Ангелов, какви ще бъдат Вашите основни приоритети, ако бъдете избран за народен представител от ПП ГЕРБ Пловдив област?

ОТГОВОР: Ангел Ангелов : В началото искам да се знае, че много неща ме свързват с община Първомай, тук съм роден и израснал, имам роднини, много приятели, баба ми живее в града, леля ми има предприятие и създава работни места за много мои съграждани. Проблемите на хората и бизнеса са ми добре известни. Общината е с изразен земеделски профил и бих работил активно в тази посока. Ще настоявам за законови промени, с които да бъдат защитени земеделските производители, както и ще се боря за изграждане на зеленчукова борса в общината. През изминалите години почти нищо не се направи за производителите и сме свидетели как реколтата им се изкупува на безценица. В същото време пазарът ни е залят с продукция от чужди страни - производителки. Именно за това ще работя за създаването на ясни правила за зеленчукопроизводителите, малките фермери и животновъдите.

В Първомай има и друг проблем, свързан със самия град. Хората са недоволни от условното разделение на града на две – на южен и северен. Това стана след осъществяване на проекта за високоскоростната жп линия, която раздели града ни. Съществуват два пешеходни подлеза и нито един автомобилен, има проект подкрепен от ГЕРБ, но по времето на управлението на Орешарски беше замразен. Смятам да работя по тази тема, защото е изключително важно за първомайци да имат поне още един нов пешеходен и автомобилен подлез.

Другата тема, по която ще работя е изграждането на спортна зала. Градът е спортен, не един и двама добри спортисти са направили кариера, тръгвайки именно от Първомай. Аз също съм направил първите си стъпки в спорта от тук . Баща ми беше треньор по борба, аз съм учил в неговата школа, която създаваше кадри за спортните училища в страната, въпреки липсата на условия и добра спортна база. Затова ще настоявам, ще работя и мой основен приоритет ще бъде изграждането на нова спортна зала в Първомай. Тук използвам случая да поздравя ФК“Борислав“ с 90-годишния юбилей, който бе честван през миналата седмица.

Какъв е начинът според Вас, как ще привлечете като млад човек младите хора да отидат и да реализират конституционното си право да гласуват?

ОТГОВОР: Аз разчитам на младите хора, знам, че в малките населени места проблемът с безработицата е голям, че нямат добри условия за реализация и спорт, но младите хора трябва да разберат, че всичко това може да се промени само ако гласуват. От първия си работен ден в парламента ще работя за привличането на чужди инвестиции в Първомайско и откриването на нови работни места, където да намерят реализация повече млади хора. Не само от младите, искам доверието и на по-възрастните жители на общината. Смея да твърдя, че познавам и техните проблеми. Баба ми, както болшинството от пенсионерите в България, живее с около 200 лева месечно. За да има нормален начин на живот обаче тя разчита на мен, на средствата с които й помагам. В този смисъл ще подкрепям политиката на ПП ГЕРБ за увеличение доходите на възрастните хора. Искам да уточня, че ни предстоят едни от най-важните избори, защото е много важно кой ще управлява България и какъв път ще поеме страната ни. В момента доверието в страната е ниско, спрени са парите по евро фондове и програми. На тези избори ще можем да изберем личностите, които познаваме и искаме да им гласуваме доверие, а това може да стане с преференциалния вот. Така ще може да се търси персонална отговорност за поетите ангажименти. Трябва да се гласува, за да противодействаме на купения, манипулирания и организирания вот. Ако на 5-ти октомври получа доверието на първомайци с №9 ПП ГЕРБ и преференция № 6 за мен, ще се погрижа хората от общината да участват пряко в управлението чрез граждански сдружения, инициативни комитети и местни организации с които заедно ще създадем приемна в която лично ще се виждам и ще разговарям с тях всеки понеделник.

Как виждате бъдещето на страната, ако ПП ГЕРБ спечели убедително?

Ако ПП ГЕРБ спечели изборите е сигурно, че ще бъде възстановено доверието от международните институции, ще бъдат отворени еврофондовете, ще продължи изграждането на пътища, магистрали, детски градини, спортни площадки и зали, ще се санират сгради, което със сигурност ще доведе до разкриването на нови работни места. Държавата ще се стабилизира финансово, стабилна България минава през стабилното самостоятелно управление на ПП ГЕРБ. До сега коалициите не доведоха до добри за страната резултати, за това е важно ГЕРБ да спечели убедително, за да има мнозинство, с което да направи стабилно правителство. И накрая искам да призова моите съграждани да изберат №9 за партия ГЕРБ и № 6 за преференциалния вот. Ако бъда избран ще бъда гласа на община Първомай в парламента.

Стабилен Първомай - Време е!

№9 ПП ГЕРБ преференция за Ангел Ангелов № 6

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини