Футболни ветерани награждаваха най- младите футболисти на

Най – малките бориславци спечелиха турнира по футбол от втория ден на честванията на 90-годишнината на футболния клуб.

Момчетата, родени след 2003 година от село Тополово, Чирпан и Димитровград Първомай се бориха за юбилейната купа. В първите срещи отборът на Чирпан надделя над Димитровград в оспорван мач, завършил 3:4. Във втората среща тимът на Тополово отстъпи на първомайските си връстници с 2:0.

В мач за третото място Димитровград надви Тополово с 3:2. Финалът не започна добре за „Борислав“. Още в началото малчуганите на Чирпан показаха характер и поведоха с 1:0. За радост на треньорите Иван Маринов и Апостол Павлов техните възпитаници постепенно взеха инициативата и стигнаха до пълен обрат . В края на мача най- малките футболисти на „Борислав“ вече водеха с 2:1, а Иван Данаджиев беше обявен за футболист на турнира.

Други индивидуални награди бяха връчени за най- добър врата на Йордан Стоилов от Тополово, за защитник на чирпанлията Теодор Стефанов, а за най-добър нападател на Валентин Иванов от Димитровград.

Много награди, осигурени от EVTRPA и купите на победителите бяха връчени от общинските съветници Светозар Славчев и Митко Хубинов, от кмета Ангел Папазов, заместващият го Юлиян Димитров и от ветераните на „Борислав“ Велчо Христев, Йордан Кичеков, Кольо Русинов.

За малчуганите беше осигурен и обяд от Костадин Тенев и социалния паатронаж към Общинска администрация.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини