Седмица на модата. Задължителните козметични продукти

Септември е един от най-интензивните месеци в света на модата, тъй като това е времето, в което дизайнерите трябва да представят над какво са се трудили последната година.

Бляскавите събития в модните столици са придружени от още по-бляскави партита след официалните ревюта, на които красотата и класата са основни съставки.

За да сме безупречни по време на любимите Седмици на модата, а и на останалите бляскави събития през годината, ето какво не трябва да забравяме.

1. Зелен чай

Зелените храни и напитки са изключително добри антиоксиданти и, съответно, са задължителна част от багажа. Изпиването на една чаша от зелен чай на ден не само ще засили метаболизма ни, но и ще направи уморения ни от снощи вид много по-свеж.

2. Телесен маникюр с гел лак

Най-хубавото на телесния цвят е, че е мултифункционален. Отива на всякакъв стил, нюанс и събитие. Ноктите в естествен за кожата цвят са идеалното решение за тези моменти, в които решаваме точно преди да излезем какво да облечем. Освен това, плътната и значително по-издръжлива текстура на гел лаковете ще ни осигури идеален маникюр през цялото време на Седмици на модата.

3. Крем за крака

Това ще бъде животоспасяващата част на нашия багаж. Няма какво да се залъгваме, всички имаме по един чифт от тези най-прекрасни-на-света обувки, които обаче не са ни съвсем по мярка. За да успеем да издържим цяла нощ върху неудобните, но красиви произведения на изкуството, най-добре да се погрижим за краката.

4. Стелки за обувки

По същата причина като горната, но за обратния случай. Ако отново страдаме от не съвсем точни обувки, но този път не са ни малки, а са ни големи – стелките са перфектното решение. (Само да отбележим, че по-добрият вариант е обувката да ви е голяма, отколкото да ви стяга, тъй като това може да доведе до много сериозни проблеми)

5. Сух шампоан

Невинаги можем да смогнем между пълните графици с ревюта и задължителните грижи за грима и облеклото. За да отложите поне с още едно събитие измиването на косата, използвайте бързият сух шампоан, който да премахне замърсяванията от косъма.

6. Дезодорант

Освен че задължително трябва да се комбинира с парфюм, дезодорантът е изключително важен.... освен ако не искаме да сме сами на ревюто.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини