Протестиращи от февруари: Всичко беше сценарий

Това заявиха за „Здравей, България" по Нова телевизия протестиращите от февруарските протести - Янко Петров, Дончо Дудев и Йоана Иванова. Те допълниха още, че няма да гласуват на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври.

„Защо да гласуваме за нещо, което е изродено и няма никаква морална основа? Изборите са компрометирани, да бяха махнали поне мъртвите души от списъците", посочиха протестиращите.

„На 2-ри септември Близнашки излезе в едно предаване и каза, че имало много хора, които са дерибействали в НЕК и трябва да понесат съответната отговорност. Това го казва премиер по национална телевизия и аз искам да го помоля да каже имената на тези хора. Междувременно, ние пуснахме сигнал до Сотир Цацаров на база това изявление да бъдат зададени конкретни въпроси на Близнашки. Народът плаща едни и същи грешки", посочи Янко Петров.

Още от преди началото на февруарските протести имаше опити за срещи с различни фигури от политическия живот. Различни партии предлагаха помощ - къде юридическа, къде друга, обясниха протестиращите. На въпрос доколко революционерите биват изкушени и претопени от тези, срещу които са скачали, Йоана Иванова отговори следното: „Въпросът е доколко тези хора наистина са били революционери и дали включването им в протестите не е било преднамерено и планирано с определена цел."

Източник: Дарик

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Gl
    glogo
    1 0
    10:07, 18 сеп 2014
    Е, къде някой от тези протестъри въобще споменава за сценарий, че сте извели такова заглавие - Всичко беше сценарий...
  • 2
    Ан
    Ангел
    0 0
    11:06, 18 сеп 2014
    Хората искаха да стане така , че да живеят по-добре
  • 3
    Да
    Дарин
    0 0
    11:08, 18 сеп 2014
    Да бе сценарий!!!!Хората умираха от глад...
  • 4
    Ва
    Васил
    0 0
    11:23, 18 сеп 2014
    Ся може да каже нещо повече и за Близнашки.
  • 5
    Ко
    Коста
    0 0
    14:59, 18 сеп 2014
    Няма как да е сценарий това! Хората не бяха доволни и излязоха да протестират!
Последни новини