„Борислав“ оглави класирането

„Борислав“ се озова на върха на класирането на „А“ областната група за мъже, след като в изтеглен кръг победи миналогодишния първенец „Спортист“ – Голям Чардак с 3:1.

Първомайци поведоха в 30-тата минута, след отсъдена дузпа, реализирана от капитана и юноша на отбора Добрин Милчев. До края на първото полувреме имаше само един отбор, но нещата се промениха рязко след почивката. Донякъде с помощта на съдията гостите изравниха, също от дузпа. В 70-тата минута играещият треньор Димитър Янчев с удар под ъгъл прехвърли красиво вратарят на гостите и доведе нещата до 2:1. Пет минути по-късно с червен картон изгоря Димо Гунев от „Борислав“.

Момчетата от Първомай минаха в защита и зачакаха подходящ момент за контраатака. Такъв се оказа последната минута на мача, когато изведен сам срещу вратаря Васко Стефанов не сбърка и оформи крайното 3:1.

В следващия кръг на „Борислав“ предстои тежко гостуване в Калояново. От представянето им там до голяма степен зависи дали първомайци имат сили да реализират амбициите си.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини