Зловеща черна събота на пътя

Четирима души намериха смъртта си при две тежки катастрофи – едната в Разград, а другата във Варна, станали в рамките на часове, предаде репортер на БГНЕС. 

В 10.10 часа тази сутрин след пътен възел Летище Варна стана поредната тежка катастрофа. Микробус с транзитни германски номера се блъснал в лек автомобил "Хонда" с молдовска регистрация. От удара на място починали водачът и един от пътниците в колата, други двама са откарани в тежко състояние в болница. Предприети са действия по установяване на самоличността им, уточниха от полицията.Ранени са и 45-годишният водач на микробуса, съпругата му на 35 години и 7-годишното им дете. Те също са настанени в болнично заведение.

 Часове по-рано, около 04:50 часа, две момчета, на 18 и на 22 години, загинаха на пътя между Разград и Гецово.На прав участък лек автомобил "Фолксваген" навлязъл в насрещното платно, напуснал пътя и се ударил в крайпътно дърво. На място загинали возещите се от дясната страна в колата /отпред и отзад/ момчета - 18-годишният с инициали А.К. и 22-годишният с инициали И.Х.С охлузвания се оттърва водачът на автомобила - 18-годишният с инициали М.Т. Пробата му за алкохол отчела 1,67 промила. Той не притежава и шофьорска книжка. И трите момчета са от село Езерче.

  Автобус с 30 пътници се е запалил в движение. При инцидента няма пострадали, съобщава ТВ7.Хората са пътували по редовната линия Дупница - София.Аварията е станала малко преди разклона за село Студена.По първоначална информация става въпрос за техническа неизправност.

Източник: http://novini.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини