Продължава издирването на художника Стефан

Вече месец от пловдивчанина Стефан Маринов няма и следа. Въпреки че негови снимки бяха разлепени по заведенията и гарите в пловдивско, достоверна информция за местонахождението на 30-годишния художник до момента липсва. Последната молба на близките му, отправена в социалната мрежа, е живеещи в близост до Попово и Пордим също да разлепят снимката на младия мъж и да се оглеждат за него. Прокрадват се и идеи, че е възможно да е потегил към морето. Всички сигнали, че е засичан в Пловдив дотук се оказват неверни, като често е бъркан с брат му-близнак Веселин.

Стефан Маринов е в неизвестност от 19 юни следобед, когато за последно е видян в будката за вестници в кв."Смирненски", в която работел. Висок 162 см, с кестенява коса, тъмно-зеленикави очи, бил е облечен с черно кожено яке, бял панталон и маратонки. Тъй като има проблеми със слуха, носи слухово апаратче. Не носи документи в себе си.

Ако някой има информация или го е виждал, да се свърже с най-близкото РУП или да пише на брат му Веселин в поддържаната от него Фейсбук страница "Помогнете ДА Открием Стефан".

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини