HTC One E8 (M8 Ace) - анонс

HTC доста неочаквано откри промо-страница със своя пластмасов флагман, окончателното име на който все още не е известно. На промо-страницата се твърди, че новият смартфон се казва HTC One E8. Твърде вероятно е обаче, HTC Ace M8 да е глобалното име на апарата (който ще бъде обявен на 3 юни).

HTC One E8 (M8 Ace) е получил същия хибриден дизайн, като на миналогодишния One (M7) и техническите характеристики на One (M8), но с пластмасов корпус, а двойната ултрапикселова камера е заменена с обикновен 13-мегапикселов фотомодул.  

Смартфонът разполага с 5-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 801 с 2.5 GHz тактова честота и 2 GB оперативна памет.

На предния панел виждаме стерео BoomSound стерео високоговорители, а резолюцията на предната камера е 5-мегапиксела. Тук трябва да обърнем внимание, че специалният енергоспестяващ режим позволява на устройството да работи 30 час при 10% от заряда на батерията. Другите характеристики и цена не са разкрити още, но очевидно тази информация ще бъде представена на 3 юни.  

Интересна особеност на HTC One E8 (M8 Ace) се явява неговата опаковка - нещо като светещ куб, разработен от известен китайски дизайнер. След като купувачът получи неговото съдържание, кубът може да се използва и като лампа.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини