Нещата, за които не искате да съжалявате, когато остареете

Почти всяко дете мечтае да порасне, а когато това се случи, вече големият човек осъзнава, че времето лети и всяка следваща година минава по-бързо от предишната.

В своя живот човек е изправен пред хиляди избори и възможности и в зависимост от неговите решения, когато остарее, той може да погледне на живота си с радост и възхита или с неудовлетворение и съжаление.

За щастие, вие имате още много време пред себе си, така че възползвайте се от него! Вижте кои са нещата, за които със сигурност не искате да съжалявате, когато остареете:

1. Не сте правили повече секс.

2. Не сте си позволявали да се влюбите. Може да бъде наистина страшно да „дадете“ сърцето си на някого с риск то да бъде разбито, но само така може да изпитате едно от най-големите удоволствия в живота.

3. Не сте учили чужд език (още чужди езици). По този начин имате възможност да се запознаете с една различна култура, както и този вид знание ви осигурява изцяло нова перспектива.

4. Не сте пътували повече. Светът е тук и само чака да бъде разгледан. Има достатъчно много впечатляващи места, които си заслужава да видите. Така че – действайте!

5. Яли сте всички тези нездравословни преработени храни. След време ще видите последиците от това ваше хранене.

6. Не сте тренирали достатъчно. Тялото е машина и като всяка такава има нужда от постоянна поддръжка. При добра поддръжка, машината винаги работи по-дълго време.

7. Направили сте си Онази татуировка. В началото тя прилича на котенце, а след това се превръща в нелицеприятна набръчкана картинка.

Източник: http://www.dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини