Още една зала за здраве отвори врати в северен Първомай

Северната страна на град Първомай може да се похвали с няколко придобивки, които ги няма в южната. Освен  църква, стадион и гробища, със сигурност това, за което може да се завижда на северняците, са няколкото зали за релаксираща  гимнастика и физически натоварвания.

Вчера отвори врати още една – Констант лайф стайл. Това, освен че може да се преведе и като постоянен начин на живот, всъщност е името на собственичката – Константина  Нешева.

Кети – както е известна сред приятелите си, има претенциите да е направила едно по- различно място, което ще е достъпно както за родителите, така и за децата.

Тя постави началото на дейността си с презентация, а след няколко дни – на 10 март ще започнат и първите занимания. В дните преди 8 март – карта за едномесечни посещения в залата би бил добър подарък за съпругата. И понеже кардио тренировките могат да звучат като „критика“ към половинките, те трябва да знаят, че има релаксираща гимнастика, лечебна физкултура, а може просто да им бъде направен индивидуален тренировъчен и хранителен режим.

Различното при Константина лайф стайл е и осигуряването на занимания и игри за деца с висока интензивност.

Спортът за удоволствие е най-добрата профилактика и терапия за всички физически и психически заболявания – убедена е бъдещият магистър по психология Кети.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини